De vertellers van de Gouden Tak

Paul Groos

Paul is vanaf 2012 professioneel aan het vertellen. Hij vertelt graag verhalen met ervaring, verhalen die al een tijdje meegaan. De klassieke mythologie is zijn specialisme, maar hij vertelt met evenveel plezier een sprookje, legende of twistverhaal. Hij geniet van het ritme van het verhaal, vooral wanneer alles vloeibaar wordt en verhaal, verteller en publiek voor eventjes één worden. Dit is Paul's website: www.vertellerpaul.nl

Elza Vis 

Ik hou van sfeerverhalen. waarin ik mijn toehoorder mee wil nemen. Ik hoop dat het gaat knisperen tussen de luisteraars en de personages in het verhaal. Misschien wordt er dan iets mooi geboren!

Voor meer informatie over Elza, bezoek haar website www.binnenste-buitenverhalen.nl

Kees Geelhoed 

Kees Geelhoed luistert al zijn hele leven graag naar sterke verhalen. Nog steeds is hij benieuwd naar belevenissen die de levens van mensen veranderen. Hij is altijd op zoek naar mooie verhalen over liefde en dood, vreugde en verwondering, strijd en verbinding  en zoekt die in de wereldliteratuur, maar ook in volksverhalen en sprookjes. Nu vertelt hij zelf, op een beeldende en dynamische manier, luchtige, gevoelige en verrassende geschiedenissen. Als verhalenverteller verbindt hij zich helemaal met de beelden en emoties die het verhaal schenkt en neemt hij de luisteraar daarin mee. 

Jan Adam 

Ontroeren, een lach en traan, een mooie boodschap. Verhalen hebben zoveel te vertellen. Even in een totaal andere wereld, die van de verbeelding. Jan neemt je mee.

Jan's website www.verhalenuithethart.nl